Servicii

DJ Gelu

DJ profesionist din Braila, cu experienta indelungata, ofer servicii diverse pentru organizarea unei petreceri reusite (nunta, botez, onomastica, etc): sonorizare eveniment cu scule profesionale, la cerere se asigura formatie sau solist vocal, fotograf profesionist si cameraman video.

Gasesti totul intr-un singur loc. Contacteaza-ne acum iar noi ne vom ocupa de reusita petrecerii tale.

Sonorizari excelente la preturi excelente !

Servicii evenimente

 • DJ
 • SONORIZARI PETRECERI

  O sonorizare de calitate, o muzica de calitate pentru toate gusturile (organizata profesional in playlist-uri bune) si un DJ profesionist contribuie intotdeauna la succesul unei petreceri. Asiguram sonorizari excelente pentru evenimente diverse, folosind instrumente de calitate !

 • Chitarist
 • FORMATII / SOLIST VOCAL

  Asiguram la cerere trupe de muzica pentru nunti si diverse alte evenimente. Avem multe colaborari cu formatii de exceptie, cu multa experienta in domeniu, ce-ti vor incanta auzul si-ti vor starni pofta de dans ori de cate ori le vei auzi cantand. Toate petrecerile, fara exceptie, au fost o reusita in adevaratul sens al cuvantului, clientii recomandandu-ne de fiecare data. Contacteaza-ne acum !

 • Cameraman
 • FOTOGRAF & CAMERAMAN VIDEO

  Pentru imortalizarea evenimentului iti punem la dispozitie fotograf si cameraman profesionist. Pozele si filmarile video vor fi prelucrate in software-uri specializate pentru a obtine secvente de calitate. Vei primi inregistrarile pe suport digital iar pozele si in varianta tiparita pe hartie fotografica.

Ce zic clientii

Aniversare

10/10 Petrecaret la aniversare

Petrecaret Jargon Participant la petrecere Beton frate ! Chef de chef ! No comment ...

Nunta in Galati

10/10 Burlacu Florin

Fratele miresei Burlacu Florin Fratelei fetei Si-alta data, si-alta data o s-o facem si mai si mai lata ! Bravo Gelu !

Nunta in Braila

10/10

Petrecaret Cazacu Mirel Participant la eveniment De obicei nu dansez pe la nunti. Astazi insa am dansat ! Cred ca muzica a fost excelenta.

Solutie web: Open Web Design